Tietääkö kukaan paria, jossa mies on ruma kuin saapas, mutta tyttöystävä on hyvinkin kaunis tapaus? Mietin tätä eilisen illan, enkä keksinyt ketään. Pyysin apua tovereiltakin, mutta eivät hekään tienneet yhtään tällaista tapausta. Entäpä tiedättekö pareja, joissa mies on hyvinkin komea, mutta tyttöystävän ulkonäköä ei voi erityisemmin kehua? Minä tiedän ja moniakin vielä!

 

Ovatko naiset miehiä vaativampia ulkonäköasioissa? Olemmeko pinnallisia ja katsomme vain ulkonäköä, vai onko rumat myös yleisesti typeriä ja epäsosiaalisia? Toisaalta jollei mies osaa panostaa ulkonäköönsä tippaakaan, niin jaksaako sellainen kiinnostaa itseään loputtomiin pynttääviä naisia? Yhden teorian mukaan naiset haluavat esittelykelpoisen miehen itselleen. Olemmekon oikeasti niin ulkonäkökeskeisiä? Pidemmälle ajateltuna naiset hakevat parisuhteessa miehiä useammin loppuelämän kumppania, joten misteri tullaan esittelemään vanhemmille ja koko suvulle! Siinä vaiheessa ei kehtaa näyttää sukulaistytölle, jonka kanssa ollut koko elämän pientä kisailua, että mullapa on rinnalla pullonpohjarillejä nokallaan pitävä hissukkaheikki, jonka elämä pyörii koulun/työn ja tietokoneen parissa.

 

Nuoret naiset rakastuvat renttuihin, sehän on selkeä fakta. Jollei rentuilla olisi ulkonäköä, eivät he pääsisi elämässä eteenpäin lainkaan. Siksi he usein jumahtavatkin paikoilleen, kun ikää tulee lisää. Vanhemmat naiset, jotka etsivät urakalla lapsilleen isää, valitsevat mielummin sen rillipirun kuin siellä täällä huitelevaa pahaa poikaa. Malttakaa siis odotella nörtit, vielä teidänkin vuoro tulee!

 

Komeat miehet elävät siinä suhteessa onnellisessa asemassa, että he voivat valita tyttöystäväkseen mistä sarjasta tahansa. Saa olla nättiä, ei niin nättiä ja jopa petolinnun persettä! Eli siis huoli pois naiset, oma ulkonäkösi ei periaatteessa ole este komean urhon iskemiselle! Kuitenkin kaikki naiset aina valittaa, kuinka miehet ovat vain pillun perässä. Tissit ja perse kun on, niin bueno, muulla ei väliä. Vai lieneekö tässä juuri se jutun juju? Miehelle tosiaan riittää ne tissit ja perse? "Miksi hommata bemari, kun se ladaki kulkee?".