Vietin eilen elämäni ihanimman illan aikoihin! Sitä ei voi liiaksi hehkuttaa, joten kerronpa siitä nyt.

 

Tämän "ihastukseni" kanssa on siis välit jälleen lämmenneet. Pienen mesekikkailun jälkeen Hän taas suostui puhumaan minulle. No eilen Hän tarvitsi yöpaikkaa kaupungista, jossa mulla on kämppä. Pitkän pohdinnan jälkeen uskalsin antaa hänelle kämppäni avaimet. Lähdin siis illalla ajelemaan kyseiseen kaupunkiin. Matkaa ei onneksi ole kuin 60 kilsaa porukoilta. Näin hänet ensimmäistä kertaa tuon kohtalokkaan baari-illan jälkeen, jolloin tutustuttiin. Muistelinkin, että misteri on komistus :) Muistin aivan nappiin!

 

Kun kerran kyseisessä kaupungissa olin, niin soitin kaverille, että voisinko käväistä hänen luonaan. Homma menikin siihen, että lähdettiin baariin. Tämä "ihastus" tuli kaupunkiin yksiin bileisiin, joissa oli eräs toinenkin tuttuni, joten siinä sitten viestiteltiin baarista toiseen (oltiin amarillossa, partykansa sedulassa). Loppujen lopuksi tämä kaverini pyysi meitä siirtymään sedulaan ja maksoi meidät sisäänkin. Tottakai me mentiin!

 

Aluksi sedulassa meno oli omalla kohdallani oli aika nihkeää, sillä näin "ihastukseni" tanssittamassa jotain vierasta blondia, vaikka väittää, ettei edes viihdy tanssilattialla. Partyfiilis siitä kuitenkin kasvoi, kun tämä meidät sisään maksanut kaveri viihdytti meitä. Sain samalla psyykattua itseni ajattelemaan, että tämä "ihastukseni" saa tehdä mitä haluaa. Se, että hän tulee mun luo yöksi ei merkkaa mitään kummempaa kuin että hänellä on katto pään päällä.

 

Kun tultiin vessasta sohvalle, missä tämä kaverini oli, istuin kaverini viereen ja huomasin "ihastukseni" olevan samaisella sohvalla ilman tanssidaamiaan. Kyllä hän minua moikkasi, muttei mitään sen kummempaa. Hassuteltiin siinä sohvalla hetki ja mietittiin paikkakuntalaisen kaverini kanssa, että miten saisin "ihastukseni" huomion. Eipä minun tarvinnut mitään tehdä, kun poika tuli hetken päästä pyytämään tupakalle. Kaverini oli ihan että "mene mene nyt vaan", vaikka olin juuri aikaisemmin käynyt röökillä.

 

Kannatti lähteä, sillä siellä juttu alkoi luistaa. Kipinää oli! Röökiltä tultuamme menin hetkeksi omalle paikalle, kunnes päätin lähteä kotiin. Menin ilmoittamaan siitä pojjaalle ja hän ilmoitti lähtevänsä samaa matkaa (kello oli jo kolme...).

 

Kun päästiin kämppääni, oli poika heti iholla. Tottakai siinä oli pientä (ja vähän suurempaa) käsipeliä, mutta siihen se jäikin. Ja yllättäen onnistuttiin riitojakin siinä kehittelemään. Mutta eikös sitä sanota, että sovintoseksi on mainiointa seksiä. Eipä se muukaan touhuilu paskempaa ole pienen sanaharkan jälkeen.

 

Sain nukuttua 20 minsaa koko yössä. Kello herätti 6:30, sillä piti ajaa porukoille ja olla ysiltä kirkossa konfirmaatiossa. Kahvin voimin siitä selvittiin!

 

Ilta oli ihana! Paras reissu pitkiin aikoihin! Kuitenkin jotainhan aina jää hampaankoloon. Itse olin juonut yhden kaljan ja yhden lonkeron. En siis ollut humalassa, poikakaan ei vaikuttanut ihan tunnelissa olevalta, mutta kyllä taisi sittenkin olla. Hänen puheitaan ei siis kannata ottaa vakavasti. Hän esimerksiksi kyseli jotain meidän seurustelusta. En saanut selvää kunnolla. Sen verran ymmärsin, että hän olisi päässyt jossain määrin sitoutumiskammostaan eroon. Tuskimpa näin on. Tänään kun yritin juttua kehittää, hän ei puhu juuri mitään.

 

Mikä siinä on, että seksi jälkeen ei enää olla yhteyksissä entiseen malliin? Tuntuu, että heti välimme "ihastukseni" kanssa jäätyi samalla lailla kun minun ja hyvän ystäväni, jonka kanssa tuli touhuiltua vähän aikaa sitten. Tämähän ei muuten haittaisi, mutta kun on sellain fiilis, että tuosta "ihastuksesta" pitäisi jättää jo heittomerkit pois...