Hittosoikoo et oli taas railakas vappu! Muistikuvat aika heikossa ja ne vähäisetkin muistot ovat sellaisia, että toivoisin unohtaneeni.

 

Tarkoitus oli olla vain pienessä humalassa. Alunperin mun ei ees tehny mieli ryypätä, mutta yllättäen kyllä se viina sittenkin maistui erittäin hyvin! Itseasiassa niinkin hyvin, etten pysynyt pystyssä, vaan rönäsin yhdessä alamäessä, kun yritin mennä säikäyttämään kaveriani. Jalka muljahti ja sanoi kovaan ääneen "RUTS". Nyt sitten könkätään! Pikkuhiljaa alkaa kyllä tuo tukki kantamaan, positiivista!

 

DNA tykkää musta. Mulla on taipumus putkille kännipuheluille. Näin myös torstaina. Haukuin pystyyn tämänhetkisen projektin ja nyt ei enää huvita olla sen kanssa missään tekemisissä, vaikkakin hän kyllä mulle vielä yrittää puhua. Skippaan tehokkaasti. Epäilen vahvasti, että nää yhteydenotot on vaan siksi, että misteri pääsis ite haukkumaan mut jorinoineni pystyyn.

 

Päädyinpä sitten jossain vaiheessa harrastamaan seksiäkin lähes randomin kanssa! Pojjaan isän tunnen, mutta poikaa en ollu koskaan ennen tavannu. Puol vuotta selibaattia ja tollasen takia sanon heipat sille! Ehhei, ei hyvin mene. Sai taas ilolla huomata, etten ole muuttunut yhtään, vaikka kovasti toisin väitän. Muka kunnioittaisin itseäni enemmän, enkä säädä enää randomien kanssa, koska se ei kuitenkaan tunnu miltään.. No eihän se tunnu ei, mutta säätöä silti on! Hienoa, kerrassaan mainiota!

 

Onneksi en ole niitä ihmisiä, jotka kärsii morkkiksista, meinaan nyt olisi sellaiseen taas täydet syyt. Ei, nyt vaan ajatellaan, että se oli vaan vappu ja silloin saa pikkasen lähtä käsistä. Ja onpahan taas kerrottavaa jälkikasvulle! Eikä tarvii sitte kolme-neljäkymppisenä pistää menemään ku parahin teini. On eletty nuoruus silloin, kun vielä nuoria oltiin. Eli lippu korkeelle, ei hävetä, ei haittaa. Mitään peruuttamatonta ei ole käynyt ja kaikki on selvitettävissä puhumalla! Voi olla, että tämä toisaalta vaikuttaa porojektiinkin positiivisesti: jos pikkuhiljaa tajuais, ettei meidän välit voi tälläsenä pysyä, sillä nyt tästä ei taas tule hevon helvettiä.

 

Nyt könkkään ulos tupakalle. Sekin kun taas päivän tauon jälkeen maistuu!

- Hurricane.